NYHETER

NYHET / admin 18.01.2013

Satsingsområder i 2013!

Satsingsområder i 2013!

2013 ligger foran oss med nye muligheter for videre utvikling. Styret i Næringslivsringen har nettopp hatt sitt første styremøte i 2013 hvor vi har diskutert hva som er viktig å sette på dagsorden i året som kommer. Rekruttering står fortsatt øvers på agendaen til Næringslivsringen. I 2012 har vi initiert et arbeid for å uteksaminere dobbelt så mange studenter fra byggstudiet på NTNU som i dag.

Det betyr utfordringer på mange områder. Vi jobber med å få til et samarbeid med Renatesenteret som jobber med realfag i ungdomsskole og videregående skole. Vi utfordrer NTNU til å lage et opplegg for å øke antall studenter uten å redusere på inntakskrav og å kunne lokke med gode fasiliteter på alle plan. Og ikke minst, må næringslivet delta i denne felles dugnaden med å drive kunnskapsutviklingen innen området.

Alt dette og mere til vil vi sette fokus på på strategiseminaret 12. og 13. mars 2013 på Rica Hell. Alle medlemsbedriftene i Næringslivsringen inviteres til å delta med inntil 2 representanter hver. Et mer detaljer program kommer etter hvert.

Vi har også startet arbeidet med frokostseminaret i Oslo som i år er satt til torsdag 23. mai fra kl 08 til 10. Her er det fortsatt mulig å påvirke innholdet og vi inviterer til innspill. Er det tema du er opptatt av at Næringslivsringen bidrar til å sette på dagsorden? Gi en melding til Lillian så skal vi se hva vi får til.